Kategória: Élelmiszer, háztartás
Honlap:
Részletek...Más tárolási módokkal ellentétben a vákuumban történő tárolás akár 5-szörösére is meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét és eltarthatóságát. Vákuumos tasakban tárolva az élelmiszert védik a levegő és a baktériumok behatolásától, amelyek egyébként tönkretennék a terméket. A vákuumban tárolt élelmiszerek megőrzik természetes ízüket, megfelelő állagukat és vonzó megjelenésüket. A vákuumcsomagolás nagyszerű módja az élelmiszerek tartósításának és tárolásának. Segít az otthoni fagyasztó kapacitásának kihasználásában és higiénikus megőrzésében is. A fagyasztott, vákuumzáras termékek nem bocsátanak ki semmilyen szagot, és adagokban tárolhatók a hatékonyabb, hulladékmentes használat érdekében. Jellemzők Élelmiszer vákuumcsomagolása fagyasztáshoz, tároláshoz vagy sous-vide főzéshez Nem élelmiszeripari termékek beleértve a térképeket vagy a mobiltelefonokat vákuumzárása a nedvesség elleni védelem érdekében Elektronikus vezérlőpanel LED-es kijelzőkkel és kétlépcsős vezérlés lezárja a termékeket a kereskedelemben kapható használatra kész zacskókba vagy tekercsből készült fóliába vákuumszint ellenőrzése rövid hegesztési idő tömítő rúd: 29 cm csúszásmentes gumi lábak 10db ajándék zsacskó a készülékhez csomagolva