select apro.id, apro.hu, apro.apro_keres, apro.apro_cim, apro.apro_megye, apro.apro_telep, apro.apro_kat, apro.apro_felado, apro.apro_email, apro.apro_telefon, apro.apro_ar, apro.apro_penznem, apro.apro_honlap, apro.apro_aktivdate, apro.apro_lejardate, apro.apro_engedelyez, apro.kepid, apro.tipus, apro.apro_kulso_kepek, apro.apro_kulso_defkep, apro.apro_kulso_reklamlink, apro.apro_telep, apro.seo, apro.apro_kat from objects_9 as apro where (apro.tipus=10 or apro.tipus=54 or apro.tipus=101) and apro.deleted=0 and apro.apro_kat=3799 and apro.apro_aktiv=1 and apro.apro_lejardate>='2025-03-14' and apro.apro_engedelyez=1 and apro.id=3422872
Szállodai munka, Görögország. Diákok számára is! - Győr - Aprólapom.hu
Felejthetetlen munkalehetőséget keresel a gyönyörű görög szigeteken? ? Legyél te is egy profi csapat tagja szállodákban és gasztronómiai létesítményekben olyan helyeken, ahol a munka a nyaralással párosul!
Helyszín:
-Görögország
-Dolgozz olyan szigeteken, mint Kréta, Kos, Rodosz, Korfu, és fedezd fel szépségeiket szabadidődben.
Kezdés: Április/Május/Június
Munkakör:
-Diákok: Diákok szakmai gyakorlata 4* és 5* szállodákban. Kisegítő pincérként és szakácsként.
-Hosszú távú alkalmazottak: Gasztronómia és vendéglátás területén magasabb bérezéssel, szezon végi bónusz lehetőséggel történő munkavégzés!
Bér:
-900 - 1200 EUR/nettó/hó
-havi fizetés
-borravaló
-A szállás és étkezés INGYENES.
Munkaidő:
-hétfőtől péntekig, többnyire egy műszakban - körülbelül 5:00-14:00 között, de rugalmasnak kell lennie
-az átlagos heti munkaidő 40 óra, hétfőtől péntekig, szükség esetén esetenként szombaton is
-ha korábban teljesíti a kijelölt konténerszámot, akkor minden nap korábban végezhet, de az egész napért fizetik
Előnyök:
-A teljes szezon sikeres teljesítése után 700-850 EUR bónusz!
-Karácsonyi bónusz azoknak, akik az egész szezont ledolgozzák (7 hónap)!
-Biztosítás munkaidőben.
-Teljes körű támogatás a szállítás megszervezésében és a szükséges dokumentumok elintézésében.
-Munkaszerződés aláírása kiutazás előtt.
Feltételek:
-Angol nyelvtudás B1 szinten - kulcsfontosságú a kollégákkal és a vendégekkel való kommunikáció.
-Diákokat szívesen látunk, elegendő a tanulmányi igazolás.
-Szervezőkészség és felelősség - a megbízhatóság nagyon fontos számunkra.
-Rugalmasság és alkalmazkodóképesség - a dinamikus környezetben végzett munka kihívást jelent!
-Vendéglátóipari tapasztalatot szívesen látunk, de nem szükséges - szívesen betanítjuk.
Bővebb info: 00421 905685202 vagy hu@universalconsulting.sk